Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Rajd jajamaru by CrazyDeep

Paradisia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie da się oglądać ... Jak byś pokazał przed rajdem zbieranie teamu , nie dawał takiej do dupy muzyki i zdjęcia jakiegoś złoma i nie zmieniał głosu sobie to czemu nie ale tak nie da się oglądać..

Sorry że tak prosto z mostu, ale może dzięki temu będziesz wiedział jakich błędów nie popełniać , pozdrawiam

d5effffd7ca89449.jpg
Opublikowano

Chciałem, aby wyszło trochę śmiesznie. Jak oceniacie obraz, napisy itp.?

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

@2UP powiem Ci tak , zasłoniłeś rajd tym fiatem , a niektórzy oglądają takie filmy właśnie żeby zobaczyć o co chodzi w tym rajdzie :D

Śmiesznie nie wyszło ,aczkolwiek może komuś innemu się spodoba

@DOWN podoba mi się tylko to że był tam w tle rajd , napis łatwo dodać , pociemnienia także , nic nadzwyczajnego Ci powiem .. mogę wykonać dla Ciebie intro za suba ale to już PW

d5effffd7ca89449.jpg
Opublikowano

Ale ten fiat to jest tylko na czas muzyki ;-) On potem znika.

Jak Wam się podobają przyciemnienia po bokach, obraz, napis CrazyDeep itp? 2 filmik, a więc nie będę od razu VideoMaster

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Mi się nie podoba. Cały filmik zasłoniłeś jakimś czymś w tle :D muzyka do dupy. Radze Ci nie rób takich filmików teraz, naucz się je robić, a potem wstawiaj na yt itp.

4021_19_03_09_12_29_23.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

Jeśli mogę coś zasugerować to obejrzyj mój film

http://www.youtube.com/watch?v=h5nJNe-eq0Q&feature=plcp

Normalny głos , bez muzyki , poradnik i wszystko dobrze dużo wyświetleń itp.

Tak co pisali UP , kręć z kimś , kręćcie poradniki (rajd też może być jako poradnik ;) ) z muzyką BARDZO cichą lub całkiem bez muzyki

@DOWN chodzi o wyświetlenia widzów i lajki : ) . Napewno Ty to byś kalkulatorem coś pro nakręcił .

d5effffd7ca89449.jpg
Opublikowano

Dopiero po minucie ogarnąłem, że to już jest rajd...Te auto skupiało moją uwagę...

A ta muzyka- może rok temu, ale nie do filmików.

Głos- ogarnij się człowieku.

W tym filmiku Twoje zachowanie przypomina 10 latka, który rok spał.

Wszystkie "piosenki" nigdy nie były na topie i już nie będą. Oczywiście nie chodzi o to, czy jest na "topie", ale o to, żeby przyjemniej się oglądało...Puszczaj bez muzyki, albo z jakąś ogarniętą.

I ostrzegam!

Jak następny filmik będzie z jakimś rapem(bez urazy dla słuchaczy) to też nie będzie za dużo oglądalności, a komentarze to będą kłótnie fanów.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Aha dziękuję za komenty. Nie wyszło mi to ^^

1368908122-U621182.png

Opublikowano

Nic ci jeszcze nie wyszło ;P

Dlaczego go tak krytykujecie ostro?! Przecież nie każdy musi wszystko robić idealnie.

Może zaczyna i mu coś nie styka i nie wychodzi. Nie trzeba go od razu wyzywać .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...